Att betala i Becold webbshop

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken i Sverige.

Tillsammans med Ecster kan vi erbjuda dig alla de mest populära betalsätten i vår butik.

  • Kortbetalning (Visa, MasterCard, Maestro)
  • Faktura
  • Delbetalning

Kortbetalning

Kortbetalning är fortfarande det vanligaste betalsättet. Kanske inte så konstigt med tanke på hur smidigt det är. I vår e-handelskassa kan du betala med både Visa, Mastercard samt Maestro och du kan enkelt välja att spara dina kortuppgifter. Enkelt, tryggt och tidssparande. Du slipper att krångla med kortsiffror nästa gång du handlar. 

Ingen avgift tillkommer för betalning med kort. Kortuppgifterna är krypterade med SSL och hanteras av vår samarbetspartner Ecster som är certifierade enligt PCI-DSS.

Vi använder oss av 3D-secure (Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som är ett autentiseringssystem för säkra kortbetalningar från Visa och Mastercard. Om du väljer att identifiera dig med BankID/Mobilt BankID kan du välja att spara ditt kort i Ecster Pay för att underlätta vid framtida köp. 

Faktura

I vår butik kan du även betala med faktura. Ett enkelt och snabbt sätt om du inte vill betala med kort eller kontanter. Idag är det många som föredrar att betala via faktura. En av fördelarna med det är att du betalar först när du fått hem din vara. Och så är det ett snabbt och enkelt sätt att betala förstås.

Ecster erbjuder privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 29 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Fakturan skickas i samband med leveransen. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att få handla mot faktura är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Kontovillkor delbetalning

Ibland kan det vara skönt att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Och du väljer själv hur stor kontokredit du vill ha. Prata med någon av Ecsters säljare så får du hjälp med ett alternativ som passar just dig. Du kan förbereda ditt köp och ha en delbetalning klar redan innan du kommer till butiken. Ansök här.

Tänk på att om du en gång delbetalat via Ecster så kan du använda samma kontokredit även nästa gång du handlar. Vill du höja kreditgränsen gör du det snabbt och enkelt – och får svar direkt. Självklart kan du när som helst slutbetala hela beloppet utan några extra kostnader.

Ecster erbjuder privatpersoner att teckna ett kontokreditavtal och delbetalning av köp. I kassan väljer du delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan när som helst välja att betala köpet i sin helhet.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen skickas hem till dig. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Om du tidigare delbetalat en vara genom Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditupplysning. Om kreditgränsen på kontot är för låg för ditt köp ansöker du enkelt om en höjning.

Exempel: Vid ett köp om 10 000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr och administrativ avgift 29 kr. Den gällande årsräntan är 13,82 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 18,74 %. Det totala belopp som du ska betala är 10 981 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 915 kr. Exemplet är beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader av en fullt nyttjad kredit.