Du når oss på 054 - 53 30 00|info@becold.se
Personuppgifter GDPR2018-12-19T15:22:02+00:00

Om personuppgifter och GDPR

Vilken information samlar vi in om dina personuppgifter?

Vi samlar in och spar basfakta som namn, adress så att vi kan skicka våra varor till dig. Sen behöver vi så klart också veta vad du köpt så att vi kan skicka de rätta varorna till dig. Vi spar också din e-post adress och mobilnr så att du kan få leveransbesked och annan information som berör ditt köp. Vi spar dina basfakta under tiden som vår garanti för våra produkter gäller. 

Becare AB äger varumärket Becold, vi samarbetar med Handelsbanken som äger betallösningen Ecster. Här på deras sida kan du läsa om hur Ecster hanterar dina personuppgifter och dina kortuppgifter. Becare AB har aldrig tillgång till dina kortuppgifter, de hanteras enbart av Ecster.

När det gäller utskick av varor använder vi Schenker och bokningssystemet Unifaun. Hur de hanterar dina uppgifter kan du läsa mer om här

Här kan du läsa mer om personuppgifter och GDPR hos Datainspektionen

Hur använder vi då den informationen?

Informationen används hos oss så att vi kan hantera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss, så kan du enkelt avbeställa informationen i samband med vårt nyhetsbrev. Becare AB garanterar att din e-postadress inte fördelas ut till tredje part.

Vi änvänder cookies på www.beold.se

Becold webbshop använder cookies. Det gör vi för att kunna hålla reda på dina varor i varukorgen samt för att kunna läsa av ”webbtrafiken” på www.becold.se

Information till andra aktörer.

Som vi tidigare nämnt så lämnar vi inte ut din information till någon annan. Enda undantaget är om vi blir tvingade enligt svensk lag.

Radera dina personuppgifter från vår databas.

Vår server är placerad i Sverige och vi följer svensk lag och GDPR. Vill du att vi avlägsnar alla dina personuppgifter så kontaktar du oss på info@becare.se så ser vi till att alla dina uppgifter tas bort från vår databas samt våra backuper hos oss som hos våra speditörer.